dimarts, 6 de novembre del 2012

Construïm un galliner!!




Davant el creixement notable dels nostres pollets i la necessitat d'estar en un lloc més confortable i espaiós...hem construït un galliner pels nostres pollets.

Primer hem buscat un espai que fos adient tant pels pollets (un lloc arrecerat on els fenòmens atmosfèrics no els molestin gaire)i adient per nosaltres dins del jardí.

Per altra banda, l'hem construït a partir de material reutilitzat com, la reixa, els pals de fusta la caixa on dormen, la menjadora i la abeuradora, etc.

Tot el recinte s'ha d'enxarxar (també el sostre) perquè altres animals no entrin i molestin o es mengin el menjar o els propis pollets. També és important clavar piquetes per fixar la reixa al terra, d'aquesta manera evitarem que gats o gossos facin un forat a la terra per entrar al galliner.

És imprescindible tenir en compte la quantitat d'espai que necessitaran els pollets/gallines, tenir una bona menjadora, un receptacle per l'aigua i un ponedor, és a dir, un espai a raser per dormir i pondre amb una mica de palla perquè estiguin còmodes i calentes.

També haurem de procurar donar una alimentació natural (verd, restes de menjar de casa, blat, dacsa, etc.), mantenir en tot moment les condicions higièniques del galliner i no provar mai cap mutilació als animals (tallar el bec, l'esperó, la cresta, etc.)














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada